Dejt karlskrona


Oscar från Karlskrona tv-dejtar sin hemliga beundrare Helt plötsligt fick han beskedet i ett telefonsamtal: Du har dejt karlskrona hemlig beundrare. Hur det går får vi se i tv-programmet på tisdagskvällen.

dejt karlskrona

Programidén går ut på att hemliga beundrare bjuder ut någon de är intresserade av på dejt. På tisdagskvällen kommer Karlskronabon Oscar Windh att delta. Nu är det hans ex, åriga Johanna Nordin, som är hans hemliga beundrare och som därför bjuder ut honom på en överraskningsdejt.

Något gick fel.

Johanna och Oscar var ett par under flera år, innan Oscar flyttade till Karlskrona, och nu träffas de alltså igen. I programmet får vi se hur känslorna besvaras.

dejt karlskrona

Dejten spelades in i december. Det är ju något som man aldrig varit med om tidigare, säger Oscar till BLT. Hur känner du nu inför att det ska sändas?

dejt karlskrona

Man har ju aldrig gjort något liknande så man är spänd på hur det kommer att bli. Tobias Fabbeke Skicka e-post Så här jobbar Blekinge Dejt karlskrona Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta.

Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer.

Karlskrona Blekingekillen Oscar dejtar hemlig beundrare i tv Beskedet var något av en chock för årige Karlskronabon Oscar Windh — han hade en hemlig beundrare som ville möta honom för en dejt.

Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer.

dejt karlskrona