Dejting beroende


Så jag skapade en fejkprofil och gick in på sajten.

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Och där hittade jag honom". Foto: iStock 2 av 2: Katerina Janouch. Med dejtingappen Tinder är det heller ingen som längre skäms för att ragga mobilt. För Söndags Katerina Janouch berättar Anna, 31, om sina erfarenheter.

Köp kurslitteratur Sälj kurslitteratur Baksidan med Tinder och varför jag slutade svepa 1,4 miljarder svepningar sker varje dag på Tinder, varav 26 miljoner av dessa leder till en matchning. Med omkring 10 miljoner dagliga användare har Tinder tagit världens singlar med storm. Lever för frihet, kunskap, personlig utveckling och att hjälpa studenter utvecklas till sitt bästa jag. Är du singel så är chanserna att du antingen har Tinder eller har testat det.

Anna lever tillsammans med en man hon träffade på dejtingsidan Happy Pancake för ett år sedan. Dejting beroende dess hade hon knappt nätdejtat.

dejting beroende

Hennes sambo däremot hade träffat flera kvinnor online och hade svårt att helt logga ut från dejtingsajterna. Kände direkt att jag ville träffa honom.

Vi började skriva intensivt till varandra och bestämde dejting beroende ses redan efter några släp dejtingsajt. Vi möttes ute på gatan, skulle gå och ta en drink ihop, men hann knappt säga hej förrän vi stod och kysstes.

Dejting-appar tar över bland unga

Sedan åkte vi hem till honom och hade dejting beroende sex hela natten. Från den stunden var vi i princip oskiljaktiga. Jag nöp mig i armen flera gånger, kunde det verkligen vara sant? Jag föll pladask.

Det här behöver du veta om Tinder

Och det var visst ömsesidigt. Det gjorde att jag blev misstänksam. Jag var så kär, men min svartsjuka väcktes också.

Och där hittade jag honom. Han hade inte loggat ur… jag fick andnöd.

dejting beroende

Men jag konfronterade honom samma kväll. Jag tänkte göra slut, kände mig lurad och sviken. Var jag en idiot som trodde att det vi hade var verkligt? Men dejting beroende var han också trött på det ständiga sökandet. Han sa att det var en lättnad att logga ut.

Inläggsnavigering

Idag lever de ihop och Anna är gravid med parets första barn. Men fortfarande kan hon ibland känna osäkerheten, är rädd för att hennes kärlek ska återfalla i jakten på bekräftelse online.

dejting beroende

Jag är väldigt kär i min man och vet att han älskar mig, men en skärva av misstänksamhet kommer nog alltid finnas kvar i mig. Det är nog baksidan med att man möts på nätet.

dejting beroende

Att dejting beroende vet hur förrädiskt det är att ge sig ut där igen. Att man så enkelt kan få lättköpt gillande från andra….