Tärna dejt


grums dating

Tor 18 nov × Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. Lägg till kommentar jag lever oxå, borde vara i flyttstressen men ä'r så inte, kartonger hemma nu iaf, men tror ni vi har packat Bara 2 veckor tärna dejt nu,men har ju denna 1 månad till sen så.

dejting farhult- jonstorp

Min stora kille har hunnit bli 5, stumpan ska till tandläkaren nästa vecka och så är det förhoppningsvis fest snart. Det behöver jag!

Var till läkaren igår, han tog lite prover, bla på sköldkörteln.

dating sweden hälleberga

Är sen en ganska lång tid tillbaks, trött, seg, likgiltig, humörsvängig, tärna dejt, tärna dejt är kul jo,familjen o flytten ,vill inte gå till jobbet, osams med kidsen när man ska mysa, helt slut efter en aktivitet och så vidare Gick hem idag med, mådde illa o magont, la mig på soffan från11 till 16 då alla kom hem, det behövde jag verkligen! Men nog om det trista nu!

klövedal hitta sex

Kul med kalas nani, småpluttarna! Roligt att byxorna passar än, Leo är ju sån, mycket kan han ha först säsongen efter vi köpt det lixom, mössor bla.

DEJT TIPS

Byxor drar han ju i längd, men köper jag till honom, måste man ha skärp eller ställbara,går inte annars. Stor kram på er alla, och stressa inte ihjäl er nu till advent!

hammerdal dating site